Wij, Jaap en Gerrie van de Berg, heten u van harte welkom op de site.

In onze winkel bieden wij voor iedereen, van jong tot oud een nieuwe-, of tweede hands- of elektrische fietsen van verschillende bekende merken. Daarnaast kunnen wij voor u alle merken fietsen bestellen. Wij bieden goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Elektrische fietsen
Zeker op het gebied van E-Bikes zijn er veel mogelijkheden. Bij Jaap van de Berg Tweewielers wordt u daarom uitgebreid geadviseerd en vindt u op al uw brandende vragen een antwoord. Graag leggen we u de verschillen tussen de fietsen en de techniek haarfijn uit. Een proefrit hoort daar uiteraard ook bij.

Servicebeurt
Wij adviseren u om uw fiets regelmatig te laten vakkundig te laten controleren zodat u pech onderweg en onnodige kosten voorkomt. Dat geldt speciaal voor een e-bikes omdat die is uitgerust met meer techniek en uiteraard dient ook die techniek regelmatig en op een juiste wijze onderhouden te worden. In de winter heeft uw fiets flink te lijden onder het strooizout. In het voorjaar adviseren we om uw (elektrische) fiets nog een keer extra te laten controleren zodat u verzekerd bent van veiligheid en onbezorgd fietsplezier. Het is ook belangrijk om uw fiets goed te onderhouden wegens de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Assortiment
Fietssloten, pedalen, pompen, snelbinders, accu’s, kettingsloten, tassen, manden en banden; Jaap van de Berg Tweewielers biedt een uitgebreid assortiment onderdelen voor uw fiets of E-Bike. In de showroom kunt u zelf een kijkje nemen. Daar kunt u ook rekenen op een vakkundig en betrouwbaar advies.

Gecertificeerd
Jaap van de Berg Tweewielers beschikt over een ruime werkplaats en we zijn gecertificeerd voor het repareren van Li-Ion accu’s voor E-Bikes door o.a. Gazelle, Bosch, Shimano, Panasonic en Sparta.